Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje Gościnne STOŁOWE

Adres obiektu Skupniowa 26b, 34-425 Gliczarów Górny
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 10 opinii
4.9
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 12

 
 

Turyści z Bieszczad -Babiarz :)
Dodano: 2016-08-20
Pobyt od: 2016-08-17 do 2016-08-20 IP: xxx.46.36.111
 

Polecamy każdemu na aktywny wypoczynek w górach. Pokoje i łazienki czyste, łóżka wygodne, jedzenie smaczne i świeże, widoki przepiękne. Pani Ania bardzo miła :) na pewno tu wrócimy!


 
 

Ania z rodzinka
Dodano: 2016-08-15
Pobyt od: 2016-08-08 do 2016-08-17 IP: xx.10.215.80
 
 
    

Mega miejsce na aktywny wypoczynek zarowno dla rodzin jak i singli, przepiekne widoki, jedzonko pyszne, obsluga bardzo mila, wlascicielka Pani Ania przemila osoba. Cudowne miejsce , akumulatory zostaly naladowane, polecam 😃


 
 

Małgorzata
Dodano: 2016-07-25
Pobyt od: 2016-07-22 do 2016-07-24 IP: xx.7.24.154
 
 
    

Polecam każdemu na aktywny wypoczynek w górach. Pokoje i łazienki czyste, łóżka wygodne, jedzenie smaczne i świeże, widoki przepiękne. Pani Właścicielka bardzo miła :) na pewno tu wrócę!


 
 

Maciej i Marzena z Hamburga
Dodano: 2015-02-14
Pobyt od: 2015-02-07 do 2015-02-13
 
 
    

Urocze miejsce, miła i sympatyczna obsługa oraz właścicielka. Smaczne i syte posiłki. Widoki przepiękne.... Nie możemy się doczekać kolejnego urlopu. Pozdrawiamy


Maciej i Marzena z Hamburga - opinia o obiekcie Pokoje Gościnne STOŁOWE
 
 

Karolina z Rybnika
Dodano: 2015-01-09
Pobyt od: 2014-08-04 do 2014-08-08
 
 
    

Najpiękniejsze widoki, kuchnia - palce lizać i do tego przemiła i życzliwa obsługa i właścicielka. To cudowne miejsce, w którym można odpocząć i pozwiedzać. Szczerze bardzo polecam :)


 
 

sylwia szlage
Dodano: 2014-08-18
Pobyt od: 2014-08-07 do 2014-08-09
 
 
    

Pokoje czyściutkie, obsługa przemiła , wyżywienie wypasione a lokalizacja cudowna- cisza, spokój i przepiękne widoki. Dziękuję Pani Aniu.


 
 

Jacek z Elblaga
Dodano: 2013-08-04
Pobyt od: 2013-07-30 do 2013-08-03
 
 
    

Kuchnia - palce lizać dlatego nie polecam odchudzającym się ;). Miła obsługa, obiekt utrzymany w czystości. Unikatowe widoki z okna plus cisza i spokój -> tutaj na prawdę można naładować akumulatory.


 
 

Mariusz z Poznania
Dodano: 2013-07-27
Pobyt od: 2013-07-22 do 2013-07-26
 
 
    

Szczerze POLECAM! Bardzo miła atmosfera, przytulne, ładne pokoje, czyste łazienki, bardzo dobre jedzenie i do tego taka niska cena. Widoki z okna, czy balkonu nie do opisania. Pozdrawiam Panią Anie i za wszystko bardzo dziękuje.


 
 

a /pokój4/
Dodano: 2013-03-11
Pobyt od: 2013-02-03 do 2013-03-09
 
 
  

Spędziliśmy tam miły pobyt w czasie ferii.Bardzo blisko - bo tuż za domem - do wyciągu. Super miejsce wypadowe do pobliskich, dłuższych wyciągów. Czysto, wyśmienite jedzenie, bez ograniczeń. BARDZO miła i pomocna młoda właścicielka -Pani Ania. Pozdrawiamy i dziękujemy. Ania z rodziną /pokój 4/


 
 

Tomek, Gosia i Krzyś
Dodano: 2012-07-17
Pobyt od: 2012-07-02 do 2012-07-08
 
 
    

Dziękujemy za mile spędzony urlop u pani Marii.Cudowne warunki do wypoczynku,pyszne domowe śniadania, obiady i desery :) oraz serdeczna i ciepła atmosfera.Piękna okolica z widokiem na góry.Gorąco polecamy wszystkim.Pozdrawiamy panią Marię z rodziną.Do zobacznia !!


Opinie 1-10 z 12

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie